Terugblik 2021

Weer een jaar voorbij! Een jaar met nieuwe boeken, films en series, interviews en persoonlijke verhalen op Zij aan Zij. Een jaar met meer pandemie en covid-19 dan we vorig jaar rond deze tijd konden bevroeden, maar ook met veel ontwikkelingen op het gebied van LHBTQI+ acceptatie en emancipatie en een bijzonder jubileum: Het was 20 jaar geleden dat in Nederland het burgerlijk huwelijk werd opengesteld voor stellen van gelijk geslacht. Verder zag je ANNE+ in de bioscoop, werd er nieuwe muziek gelanceerd en publiceerden wij ruim 250 nieuwe artikelen op Zij aan Zij. We hebben een overzichtje gemaakt met de meest gelezen content van het afgelopen jaar.

Blijf ook komend jaar op de hoogte door je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief (onderaan deze pagina), steun ons door member te worden of te blijven (dank je wel!) en volg ons op social media. In de komende dagen vind je hier je horoscoop voor januari 2022. Zij aan Zij wenst je een mooi, gezond en kleurrijk nieuw jaar!

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden