Roos weet raad

Hete dagen, zwoele nachten: De zomer is een mooie tijd voor de liefde. Toch? Of loop je juist nu tegen problemen aan? Omdat het niet lekker loopt op relatievlak of in de slaapkamer, of omdat je een conflict met je vrouw niet uit de wereld krijgt? Of juist omdat je eenzaam bent, in je relatie of als single? Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? De vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan Roos.

Roos Reijbroek is relatiecoach en kijkt graag met je mee. Ze beantwoordt jouw vraag en biedt je een onafhankelijk perspectief op jouw persoonlijke kwestie.

Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties: alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Hieronder lees je een aantal vragen die Roos eerder heeft beantwoord. Jouw eigen vraag kun je mailen naar roos@zijaanzij.nl.

Meer info over Roos en over haar praktijk De Vrije Ruimte vind je hier!

 

 

Lees ook:

 'Ik kan haar niet loslaten' | Passie of veiligheid? | 'Het is hier geen hotel' | Seksuele beleving

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden