Roos weet raad

Hete dagen, zwoele nachten: De zomer is een mooie tijd voor de liefde. Toch? Of loop je juist nu tegen problemen aan? Omdat het niet lekker loopt op relatievlak of in de slaapkamer, of omdat je een conflict met je vrouw niet uit de wereld krijgt? Of juist omdat je eenzaam bent, in je relatie of als single? Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? De vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan Roos.

Roos Reijbroek is relatiecoach en kijkt graag met je mee. Ze beantwoordt jouw vraag en biedt je een onafhankelijk perspectief op jouw persoonlijke kwestie.

Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties: alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Hieronder lees je een aantal vragen die Roos eerder heeft beantwoord. Jouw eigen vraag kun je mailen naar roos@zijaanzij.nl.

Meer info over Roos en over haar praktijk De Vrije Ruimte vind je hier!

 

 

Lees ook:

 'Ik kan haar niet loslaten' | Passie of veiligheid? | 'Het is hier geen hotel' | Seksuele beleving

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden