Roos weet raad

Hete dagen, zwoele nachten: De zomer is een mooie tijd voor de liefde. Toch? Of loop je juist nu tegen problemen aan? Omdat het niet lekker loopt op relatievlak of in de slaapkamer, of omdat je een conflict met je vrouw niet uit de wereld krijgt? Of juist omdat je eenzaam bent, in je relatie of als single? Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? De vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan Roos.

Roos Reijbroek is relatiecoach en kijkt graag met je mee. Ze beantwoordt jouw vraag en biedt je een onafhankelijk perspectief op jouw persoonlijke kwestie.

Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties: alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Hieronder lees je een aantal vragen die Roos eerder heeft beantwoord. Jouw eigen vraag kun je mailen naar roos@zijaanzij.nl.

Meer info over Roos en over haar praktijk De Vrije Ruimte vind je hier!

 

 

Lees ook:

 'Ik kan haar niet loslaten' | Passie of veiligheid? | 'Het is hier geen hotel' | Seksuele beleving

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden