Roos weet raad

Hete dagen, zwoele nachten: De zomer is een mooie tijd voor de liefde. Toch? Of loop je juist nu tegen problemen aan? Omdat het niet lekker loopt op relatievlak of in de slaapkamer, of omdat je een conflict met je vrouw niet uit de wereld krijgt? Of juist omdat je eenzaam bent, in je relatie of als single? Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? De vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan Roos.

Roos Reijbroek is relatiecoach en kijkt graag met je mee. Ze beantwoordt jouw vraag en biedt je een onafhankelijk perspectief op jouw persoonlijke kwestie.

Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties: alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Hieronder lees je een aantal vragen die Roos eerder heeft beantwoord. Jouw eigen vraag kun je mailen naar roos@zijaanzij.nl.

Meer info over Roos en over haar praktijk De Vrije Ruimte vind je hier!

 

 

Lees ook:

 'Ik kan haar niet loslaten' | Passie of veiligheid? | 'Het is hier geen hotel' | Seksuele beleving

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender en zelfbeschikking

Transgender en intersekse personen moeten eerst naar een arts of psycholoog voor een officiële verklaring om geslachtsvermelding te kunnen wijzigen. 'Daar is geen enkele reden voor.'

Lees verder

Wie gaat er trouwen..?!

The L word Generation Q seizoen 3 gaat in première later dit jaar! Op de eerste pagina van het script staan allerlei mysterieuze aanwijzingen over de verschillende verhaallijnen.

Lees verder

Queer Film Festival Utrecht

Zichtbaarheid en verbinding: Films en een amuserend en verdiepend randprogramma op het QFFU. 'Door andere verhalen te horen en nieuwe perspectieven te zien, neemt begrip én acceptatie toe.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden