Roos weet raad

Hete dagen, zwoele nachten: De zomer is een mooie tijd voor de liefde. Toch? Of loop je juist nu tegen problemen aan? Omdat het niet lekker loopt op relatievlak of in de slaapkamer, of omdat je een conflict met je vrouw niet uit de wereld krijgt? Of juist omdat je eenzaam bent, in je relatie of als single? Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? De vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan Roos.

Roos Reijbroek is relatiecoach en kijkt graag met je mee. Ze beantwoordt jouw vraag en biedt je een onafhankelijk perspectief op jouw persoonlijke kwestie.

Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties: alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Hieronder lees je een aantal vragen die Roos eerder heeft beantwoord. Jouw eigen vraag kun je mailen naar roos@zijaanzij.nl.

Meer info over Roos en over haar praktijk De Vrije Ruimte vind je hier!

 

 

Lees ook:

 'Ik kan haar niet loslaten' | Passie of veiligheid? | 'Het is hier geen hotel' | Seksuele beleving

 

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden