Cadeautje bij membership!

We zijn heel erg blij met je steun, daarom geven we nieuwe Premium members graag een cadeautje. Je kunt afwisselend kiezen uit onder meer films en boeken. Kies bijvoorbeeld voor het eerste óf tweede Mijntje-album van Margreet de HeerOok zijn op dit moment de populaire armbandjes weer terug!

Een subtiele regenboog van Agaat, Lapis Lazuli, Aventurijn, Tijgeroog, Turkoois en Quartz in een smalle, handgeknoopte armband omlijst met lavasteen. De lavasteen is licht poreus, en daarom heel geschikt om er een paar druppeltjes van je favoriete essentiële olie op te druppelen en de geur de hele dag bij je te dragen.

De armband is verstelbaar (min 16 en max 23 centimeter).

 

 

(zolang de voorraad strekt, het aanbod wisselt regelmatig)

 

 

Word nu Premium member en maak je keuze!

  

 

Blijf ook altijd op de hoogte:

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Jeanneke Pis gives a sh*it

Çavaria lanceert verkiezingscampagne tijdens prideweek: in Vlaanderen en Brussel kregen belangrijke standbeelden een 'regenboogkakje' om aandacht te vragen voor LGBTI+ rechten en welzijn.

Lees verder

Altijd alles delen

Ik ben nogal van het praten. Blijkbaar erger ik mijn vriendin daarmee, ze heeft het gevoel dat ik elk aspect van ons leven doodanalyseer. Het beklemt haar. Ligt dat aan mij? Wat zou jij doen?

Lees verder

Wie is er bang voor gender?

Judith Butler maakt niet alleen de gendertheorie toegankelijk voor een breed publiek, maar trekt ook fel van leer tegen de opkomende antigenderbeweging. In 'De kleine Butler' een inleiding op diens werk.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden