Nieuws: Mijntje

Kinky speelfeest

Mijntje en Mia maken kennis met de wereld van Zina: Ze gaan voor het eerst met z'n drieën naar een kinky feest. 'Dit is echt mijn scene! Mag ik jullie ondeugende kitten zijn?'

Lees verder

Witte vrienden weg

Crisis bij de moeders van Mia. Mijntje en Mia moeten ze helpen met het opschonen van hun vriendenbestand, want dat blijkt veel te wit. 'En dat kan echt niet meer anno 2023!'

Lees verder

Relatie met z'n drieën

Het is tijd om sekswerker en Poes Zina eindelijk eens voor te stellen aan de moeder van Mijntje. Ze hebben immers een relatie met z'n drieën. Hoe zou die boodschap vallen..?

Lees verder

Mijntje over de finish!

Het album gaat er definitief en gegarandeerd komen! De beoogde 5000 euro is gehaald en doneren kan natuurlijk nog steeds: Reserveer vast jouw exemplaar!

Lees verder

Mijntje Fan Art

'Teken Mijntje in je eigen stijl.' De wedstrijd, die samengaat met de crowdfunding voor het album, heeft hele mooie plaatjes opgeleverd! En het album komt er - bijna…!

Lees verder

Mijntje uit de kast

Crowdfunding! Samen met haar Mia maakt Mijntje van alles mee, van coming out tot goedmaakseks - en dat is binnenkort in albumvorm te lezen!

Lees verder

Clubje Hetero Mannen

De HeMa, ook wel S.C. He Ma: de club van de Stoffige Cis Hetero Mannen, staat bij Mijntje voor de deur om stoom af te blazen. Kunnen ze er weer een weekje tegen.

Lees verder

Genderneutrale granen

'Jullie weten dat witbrood al jaren ten onrechte de broodschappen domineert? Ten koste van vele minderheidsbroden..? Spelt! Rogge! Desem! Prachtige ondergewaardeerde broden (...)'

Lees verder

Poes Zina

Mijntje heeft al jaren een relatie met Mia. Een nieuwe ontwikkeling is dat Zina bij ze is ingetrokken: Een sekswerker die het liefst als poes behandeld wil worden.

Lees verder

Klimaatstaken

Mia en haar moeders zouden ook graag meedoen met de klimaatstaking, maar kunnen niet worden gemist op hun werk. Mijntje neemt graag de honneurs waar. Op de bank.

Lees verder

Schoonzochter

Mijntje en Mia gaan shoppen met Mijntjes moeder, die -eindelijk- helemaal geaccepteerd lijkt te hebben dat haar dochter met een vrouw samen is. Of toch niet..?

Lees verder

Nieuwsvrije zone

'Ik verklaar deze bank tot een onafhankelijke republiek. Weg met het rumoer, ik doe niet meer mee!' Er geldt maar één wet: Chill.

Lees verder

Niet te geloven!!!

Lesbisch stel in Duckstad: Diversiteit, zichtbaarheid… De ophef is misschien wat overdreven, maar iemand moest het toch doen?

Lees verder

Go Shane!

The L word: 'Eindelijk een beschaafd programma dat de subtiliteiten van het lesbisch zijn realistisch portretteert.' Mijntje en Mia: Fans van het eerste uur.

Lees verder

Reinheid

'Wel superjammer dat jullie, vanwege jullie eh.. levensstijl, later naar de hel moeten', vindt de buurvrouw van Mia en Mijntje.

Lees verder

Goede voornemens

Mijntje en Mia vieren samen Oud & Nieuw, en Mia heeft helemaal geen zin in het nieuwe jaar. Mijntje: 'Dat het gelukkig wordt, dwingen we zelf wel af!'

Lees verder

Opwindend lesje

Mijntje en Mia beleven menig spannend avontuurtje: Tot Mijntjes verbazing draagt Mia opeens een bril en een witte bloes. Dat genoegen loopt al snel uit de hand...

Lees verder

Helemaal prima?!

'Prima dat jullie lesbisch zijn hoor, moet je zelf weten. Maar moeten jullie daar nou zo mee te koop lopen? Er zijn kinderen bij.'

Lees verder

Harige benen

Mijntje en Mia liggen lekker op het strand en treffen de 5,5-jarige Sylvie, die het wel heel merkwaardig vindt dat damesbenen lijken op die van haar vader.  

Lees verder

'Voor jullie ligt dat anders'

'Jaaa, neem ook kinderen! Kunnen we kleertjes ruilen en playdates doen enzo! (...) Maar ja, jullie moeten er echt goed over nadenken en alles plannen en bespreken enzo.'

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Poes - poes - poes

Pikante escapades Mijntje en Mia zijn (niet) voor de poes.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar!

Ook Mijntje zoent je de beste wensen voor 2018!

Lees verder

Mijntje en Mia vieren kerst

Kerststemming: 'Nee nee! Geen vuige commercie!'

Lees verder

#MeToo & Mijntje

Mijntje maakt er korte metten mee: 'Als je aandacht krijgt van een man is dat gewoon een compliment!' #MeToo

Lees verder
Lees meer