Empowered by Lucia Rijker

Wil jij lekker pittig het nieuwe jaar in? Binnenkort heb je de kans om een 'inspiratie boostʼ te ontvangen van niemand minder dan Lucia Rijker!

Na jarenlang ongenaakbaar te zijn in zowel het kickboksen als het gewone boksen leerde het boeddhisme Lucia Rijker op een gezonde manier afscheid te nemen van haar bestaan als topbokser. Haar spirituele ontwikkeling gaf haar de moed om door te gaan in de meest turbulente periode van haar leven. En die kennis wil ze delen. In empowerment workshops reikt ze op haar eigen energieke en creatieve wijze diverse ‘tools’ aan om je innerlijke kracht te vinden. 

Zaterdag 25 januari geeft Lucia een Empowerment Workshop voor vrouwen in 
Hotel ʻDe Witte Bergenʼ, Rijksweg 2 in Eemnes (Utrecht)
Voor aanmelding / meer info kun je terecht bij Diana Dreesman: Diana@rijkerstriker.com. 

13.00 inchecken - Prijs: 67 euro per persoon.

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws