Sappho cosmetica

De visagiste van The L-word, JoAnn Fowler, heeft een nieuwe cosmeticalijn gelanceerd samen met Mia Kirshner (Jenny)  en Jennifer Beals (Bette): Sappho Cosmetics.

makeup

De lijn bevat foundation, oogschaduw, eye liners, lipsticks, lipgloss en poeders in diverse mooie natuurlijke tinten. Wil je net zo'n mooi huidje als je favoriete L-wordactrice? Dat kan! JoAnn heeft het de dames namelijk makkelijk gemaakt, door elke poeder en foundation te koppelen aan de huid van een L-wordlady.

 

sapph

Dieren- en milieuactivisten kunnen hun hart ook ophalen, want de producten zijn dierproefvrij en de verpakking is te recyclen! Helaas voor ons zijn de producten alleen nog in de V.S. en Canada te bestellen via https://sapphocosmetics.com, maar we verwachten dat deze lijn zich snel uit gaat breiden.

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws