Bria & Chrissy presenteren nieuwe video

Het Amerikaanse popduo Bria & Chrissy presenteerde zondag de video bij Take me to heaven, de eerste single van hun debuutalbum Face your Fears.

Bria Kam kreeg in 2012 landelijke bekendheid in de V.S. als een van de finalisten van de talentenjacht American Idol. Samen met haar vriendin, actrice/zangeres Chrissy Chambers, deelt ze niet alleen de liefde voor muziek met haar fans, maar ook de liefde voor elkaar. Met hun doorgaans vrolijke video's over thema's als relaties en coming-out werden de vrouwen een ware YouTube-hit.

Take me to heaven zet de trend voor de rest van hun debuutalbum, dat vol staat met poppy up-tempo nummers die het leven toelachen. Nieuwsgierig? Download het album dan nu via iTunes.

YouTube: youtube.com/user/BriaAndChrissy
Facebook: facebook.com/BriaAndChrissy

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws