Tantra voor vrouwen 16 & 17 mei

Rudolphine Backer en Gabriele Osburgvan tantravoorvrouwen.nl geven 16 en 17 mei een tantraweekend met het thema "Ik houd van mij". Het is een tweedaagse voor vrouwen, onafhankelijk van seksuele voorkeur.

Ik houd van mij?
Liefde begint met eigenliefde. Hoe doe je dat: van jezelf houden?
In dit weekend wordt er op een speelse manier gekeken hoe je jezelf liefdevol kunt ontmoeten. Het gaat om ‘presentie zonder intentie’.
Tantra, de weg van het hart, neemt je vitale, seksuele energie als uitgangspunt. Deze energie heb je namelijk niet alleen voor de erotiek maar is de bron van je levendigheid en je creativiteit. In een cirkel van vrouwen onderzoek je in een veilige, ontspannen sfeer, je zelfbeeld en levenslust. Nieuwsgierigheid en ruimte voor humor zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Dans, meditatie en tantrische rituelen zijn een onderdeel van het programma.

Data en locatie
Zaterdag 16 mei 2009, 10.00 - 17.00 uur
Zondag 17 mei 2009, 11.00 - 17.00 uur
Het weekend vindt plaats in Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183 in Amsterdam.

Kosten: € 195 tot € 250, afhankelijk van inkomen.

Meer info en opgave via www.tantravoorvrouwen.nl

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws