Wereldmasturbatiedag: de resultaten

Hoe zit het met jouw masturbatietechnieken?  Hoe vaak kom je daarmee klaar? Wat is je spuitafstand bij vrouwelijke ejaculatie? Zo maar wat vragen die aan de orde kwamen bij een onderzoek naar masturbatie op de wereldmasturbatiedag in Kopenhagen. Nu zijn daarvan de resultaten bekend.

l

Dominique van den Brande was aanwezig. Zij is coach/therapeute in België en begeleidt mensen bij o.a. seksuele blokkades. Op haar blog vertelt ze over de masturbatie-marathon die gehouden werd. Absolute topper was mevrouw Pern uit Denemarken met een 'spuitlengte' van 2m34 en maar liefst 94 orgasmes. Andere resultaten van de masturbatiedag zijn te lezen op http://be.hexxe.com

Dominique vindt het belangrijk dat vrouwen van hun lichaam kunnen genieten, en ziet kennis van het eigen lichaam als het begin van een goed seksleven. In het kader van vrouwendag, die in België op 11 november valt, wil zij daarom workshops aanbieden aan vrouwen om beter te leren masturberen.  Aanmelden hiervoor kan via dominique0709@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws