Nieuws: Seks & relaties

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder

BDSM & Bloodsisters

IHLIA LGBTI Heritage organiseert de vertoning van Bloodsisters (1995), een docu over de lesbische BDSM- en leerscene in San Francisco in de jaren 90. Wat is precies BDSM? We zochten het uit.

Lees verder

Vrouw zoekt vrouw

Het datinglandschap is, vergeleken met vroeger, behoorlijk veranderd. En toch zijn sommige dingen ook ouderwets hetzelfde gebleven, al is de vorm misschien een beetje anders...

Lees verder

Catfish

Rode vlaggen: 'Opeens zie ik het: Ik weet dat mijn intentie klopt én ik weet dat de intentie van mijn vriendin klopt, maar wat weet ik eigenlijk over de intentie van die dame?'

Lees verder

De Middelste Lepel

De naam van het project is ontstaan uit een van de dingen die Sarai het allerleukste vindt aan polyamoreus zijn. Namelijk: in het midden slapen! Deel 2: Polyamorie, hoe is het echt?

Lees verder

Polyamorie: Hoe is het echt?

Tijd voor een gesprek met iemand die er ervaring mee heeft: Sarai woont samen met haar partner Tom, heeft ook een relatie met Gerard én een relatie met Michelle. – Deel 1.

Lees verder

Mijn vriendin heeft een vriendin

Zolang ze ook bij mij liefdevol op de bank zit, weet ik dat het goed zit. Dat zeg ik wel stoer, maar soms ben nog wel bang, af en toe. Het is nooit zeker in het leven of iemand bij je blijft.

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Date op een kinky party

Haar foto's laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt.

Lees verder

Regels en reflectie

'Sinds we de uitdaging zijn aangegaan en mijn vriendin haar gevoel voor de jonge vrouw ging onderzoeken, is er een hoop gebeurd.' Deel 5 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Verbinding en verwarring

Het maakt mij blij als ik mijn vriendin blij zie, maar op slechte momenten is de gedachte dat er een andere vrouw is die haar zo blij maakt een steek in mijn maag. Deel 4 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Door haar ogen

'Het ging van teder en zacht naar heftig en vol passie. Het was emotioneel, fysiek intens en een bijzondere verbintenis.' Deel 3 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Foute jonkvrouw

'Voor ik het weet hoor ik haar zeggen dat ze bi is en ze een open relatie heeft, terwijl ze daarbij mijn vriendin nadrukkelijk in de ogen kijkt.' Deel 1 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Kamasutrabeurs, spannend!

Er is genoeg te koop en er is ook genoeg te zien: In de grote zaal zien we een schaars geklede knappe vrouw die alsmaar bloter vuurspuwend het podium domineert.

Lees verder

Sekskliniek

TV: In het BNNVARA-programma 'Sekskliniek' kan iedereen terecht met vragen of zorgen op seksueel gebied. Een team van experts staat voor je klaar, niets is taboe. 'Praten over seks is alleen maar goed. En leuk.'

Lees verder

Parallel seks

Zij & Seks: Het heeft even geduurd, met best een hoop obstakels op de weg, maar we hebben eindelijk een manier gevonden die voor ons werkt en bevredigend is.

Lees verder

Roos weet raad

Zit je met een (relatie-) probleem waar je je geen raad mee weet? Vragen die je aan niemand anders durft te stellen kun je kwijt aan relatiecoach Roos Reijbroek; geen onderwerp is haar te gek.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Sekscursus

Voor alle vrouwen zonder lesbische seks ervaring én voor vrouwen die meer willen dan het standaard seks riedeltje met hun vriendin is er nu een online cursus.

Lees verder

Vies van seks

'Ik vind het rommelig en heb een afkeer van lichaamssappen. We vrijen bijna nooit, ik houd het af. Hoe kom ik van dit onfrisse gevoel af en hoe kan ik seks weer plezierig maken?' Roos weet raad.

Lees verder

Bizarre fantasieën

Mijn vrouw zou me als lief en teder beschrijven. Zij weet niet wat er in mijn hoofd gebeurt. Mijn griezelige fantasieën slaan echt nergens op, maar ik heb ze regelmatig.

Lees verder

Uit de kast als bi

'Ik sta te boek als lesbisch en dat klopte ook, tot voor kort. Nu voel ik me namelijk steeds meer aangetrokken tot mannen en ik houd dat angstvallig geheim want ik ben bang voor de reacties.' Roos weet raad!

Lees verder

Kerstspecial - Roos weet raad

Mix de potentiële sociale druk van een kerstdiner, misschien een lading glühwein en wat ongemakkelijke familiedynamieken: Proost op een dappere kerst en een voorspoedig, licht nieuwjaar!

Lees verder
Lees meer