Onderzoek naar seksuele beleving

Bonne van Rees en Ellen van Laan zijn op zoek naar lesBische en heteroseksuele vrouwen in een relatie die mee willen doen met een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam en het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. Het gaat om het invullen van een online vragenlijst over ervaringen met seksuele handelingen en orgasmes.

Met de antwoorden willen de onderzoekers meer kennis vergaren over mogelijke verschillen op dit vlak tussen vrouwen en mannen, en mensen met verschillende seksuele orientatie. Met die kennis kan bijvoorbeeld hulpverlening worden verbeterd aan mensen met seksuele problemen. Helpen jullie mee? Deelname is helemaal anoniem en duurt ongeveer 15 minuten. Voor deelname en meer informatie: http://www.thesistools.com/web/?id=363624

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws